پرش به محتوای اصلی

آرشیو اخبار - 19 اسفند 1395

[۱۳۸۴]  ::  [۱۳۸۵]  ::  [۱۳۸۶]  ::  [۱۳۸۷]  ::  [۱۳۸۸]  ::  [۱۳۸۹]  ::  [۱۳۹۰]  ::  [۱۳۹۱]  ::  [۱۳۹۲]  ::  [۱۳۹۳]  :: 
[۱۳۹۴]  ::  [۱۳۹۵]  ::  [۱۳۹۶]  ::  [۱۳۹۷]  ::  [۱۳۹۸]  ::  [۱۳۹۹]  ::  [۱۴۰۰]  ::  [۱۴۰۱]  ::  [۱۴۰۲]  ::  [۱۴۰۳]  :: 
[۱۴۰۴]  ::  [۱۴۰۵]

دولت خود را موظف می داند که هر ایرانی با هر قومیت و مذهبی را از حقوق شهروندی برخوردار کند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دولت وظیفه دارد که همه ایرانیان با هر قومیت و مذهبی که در کشور زندگی می کنند باید از حقوق شهروندی برخورداد کنند، گفت: دولت با برنامه های مفصلی که برنامه ریزی کرده در حال کار بر روی اشتغال و معیشت مردم است.
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ ۱۸:۰۵

افرادی که دستاوردهای دولت را تخریب می کنند، حسن نیت ندارند / دسته ها و جناح های سیاسی به جای تخریب برنامه خود را ارایه دهند

عضو دولت تدبیر و امید با بیان اینکه افرادی که دستاوردهای دولت را تخریب می کنند، حسن نیت ندارند، از دسته ها و گروه های سیاسی خواست که برنامه های خود را ارایه دهند.
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ ۱۵:۳۷

20درصد استفاده از اینترنت در کشور علمی است و مابقی به استفاده از خدمات، اخبار و سرگرمی اختصاص دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ٢٠ درصد استفاده از اینترنت در کشور در جهت امور علمی مصرف می شود.، گفت: مابقی صرف دریافت خدمات ، اخبار و سرگرمی می شود.
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰

تحریم بودن را افتخار نمی دانیم بلکه افتخار داریم که تحریم ها را برداریم / اگر قرار است که ایران ساخته شود باید اختلافاتمان را کنار بگذاریم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اگر قرار است ایران را بسازیم باید اختلافاتمان را کنار بگذاریم، گفت: در تحریم بودن را افتخار نمی دانیم بلکه افتخار داریم که تحریم ها را برداریم و حقوق ملت را حفظ کنیم.
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۰۸