پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: همه باید با هم باشیم و به فکر مردم

آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: همه باید با هم باشیم و به فکر مردم
(پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۱۰:۵۷

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با آیت الله صافی گلپایگانی با اشاره به تغییر شیوه های تبلیغ در دنیا و گذر از شیوه های سنتی گفت: امیدواریم بتوانیم از مکانات فناوریهای ارتباطی و فضای مجازی در خدمت گسترش اسلام استفاده کنیم.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی با اشاره به مشکلات معیشتی در جامعه بر نقش مراجع اسلام در ایجاد همدلی و وفاق تاکید کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم با مدیریت بر فضای مجازی زیانهای احتمالی آن را مدیریت کنیم.
در این دیدار آیت الله صافی گلپایگانی برشناسایی مشکلات و رفع نقاط ضعف تاکید کرد و افزود: از کسانی که در خدمت ضعفا و رفع مشکلات مردم قدم بر می دارند تشکر می کنم.
وی با اشاره اینکه دشمنان با ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی سعی در ضربه زدن به اسلام را دارند گفت: بایستی با ایجاد وحدت بین شیعه و سنی زیر پرچم اسلام زندگی کنیم و با هم بایستی به فکر مردم باشیم.
ایشان در پایان ضمن دعا برای موفقیت مسئولین نظام اظهار امیدواری کردند تلاش همه مسئولین مورد عنایت حضرت ولیعصر قرار گیرد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید