پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

مدیرعامل همراه اول در گفت‌وگو با فارس: همراه اول آماده یکسان‌‌کردن مکالمات سیم‌کارت‌ اعتباری شد/تعرفه ابلاغ شود

مدیرعامل همراه اول در گفت‌وگو با فارس: همراه اول آماده یکسان‌‌کردن مکالمات سیم‌کارت‌ اعتباری شد/تعرفه ابلاغ شود
(شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۲) ۱۵:۰۴

مدیرعامل همراه اول گفت: آمادگی فنی یکسان‌سازی مکالمات سیم‌کارت‌های اعتباری فراهم شده و برای تعیین تعرفه یکسان منتظر اعلام نظر «کارگروه بررسی مجدد تعرفه‌ها»در شهریورماه هستیم.
وحید صدوقی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، اظهار داشت: آمادگی فنی برای یکسان‌سازی (Flat کردن) مکالمات سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار افزود: بیش از یک سال و نیم است که از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اجرای طرح یکسان‌سازی را درخواست کرده‌ایم و سازمان پس از گذشت یک سال و نیم، مصوبه یکسان‌سازی را به ما ابلاغ کرد.
وی گفت: در حال حاضر از نظر واگذاری سیم‌کارت در برخی مناطق کشور مشکل داریم؛ زیرا برای واگذاری رنج (شماره‌های جدید)نداریم. به این خاطر مصمم به اجرای یکسان‌سازی هستیم و نمی‌توانیم مدت زیادی در اجرای یکسان‌سازی دست‌نگه داریم.
صدوقی تصریح کرد: برای تعیین تعرفه یکسان سیم‌کارت‌های اعتباری فعلاً دست نگه داشتیم و منتظر هستیم که اگر در شهریورماه با ابلاغ «کارگروه بررسی مجدد تعرفه‌ها» سقف تعرفه تغییر کرد، بر آن اساس نرخ‌های اعتباری را نهایی و اجرا کنیم.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید