پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

دکتر رضا تقی پور: طرح تحول اقتصادی برگ زرین دیگری در انقلاب اسلامی است

دکتر رضا تقی پور: طرح تحول اقتصادی برگ زرین دیگری در انقلاب اسلامی است
(یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹) ۰۹:۳۱

اجرای طرح بزرگ تحول اقتصادی، یکی دیگر از برگ‌های زرین انقلاب اسلامی است که امیدواریم موجب افزایش رفاه و آسایش مردم شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر رضا تقی پور در مراسم تودیع و معارفه مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارت، ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: این تحول بزرگ در کنار تمامی پیشرفت‌های علمی، صنعتی و فنی کشور و در دولت دهم آغاز شده است.
وی افزود: با همراهی بی نظیر مردم که با فهم بالای اجتماعی و اقتصادی آن‌ها در این مسیر همراه شده، این طرح بر اساس برنامه از پیش تعیین شده در حال پیشرفت و اجرا است.
وی با بیان این مطلب که امیدواریم با اجرای این طرح شاهد شکوفایی، رشد و توسعه چند صد برابر در حوزه اقتصادی کشور باشیم، تصریح کرد: همکاری بسیار خوب خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نیز موجب شده تا دولت بتواند این طرح بزرگ ملی را هدایت کند.
وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت حوزه تعاون در کشور ادامه داد: تعاون یکی از بخش‌هایی است که در قانون اساسی و در کنار گزینه‌های دیگر به منظور توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی کشور پیش بینی شده است.
وی تأکید کرد: در وزارت ارتباطات نیز طی سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی در این بخش در قالب ایجاد تعاونی‌های مصرف و یا مسکن صورت گرفته که ایجاد تعاونی فراگیر ارتباطات یکی از جامع‌ترین و آخرین فعالیت‌های انجام شده در این حوزه است.
دکتر رضا تقی پور گفت: در نظر داریم این بخش هم به صورت فعال در کنار دو بخش دولتی و خصوصی در راستای ارایه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات فعالیت کند و در همین راستا، مهندس سعیدی به عنوان مشاور وزیر در این حوزه جدید التشکیل فعالیت خواهند کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات موضوع ارتباطات انسانی را یکی مباحث با اهمیت در دنیای امروز دانست و اظهار داشت: مقوله ارتباطات انسانی یک موضوع بسیار فراگیر است و انبیاء از این ارتباطات برای هدایت انسان‌ها به مسیر الهی استفاده می‌کردند.
وی افزود: اگر چه مأموریت‌ اصلی وزارت ارتباطات تأمین ارتباطات با سیم و بی سیم است اما می‌بایست در کنار بخش اینترنتی و مجازی ارتباطات، ارتباطات انسانی نیز مورد توجه قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم از زحمات مهندس سعیدی تقدیر و مهندس سید عباس محمدی به سمت مشاور وزیر ومدیرکل دفتر وزارتی منصوب شد.

همچنین، دکتر تقی پور طی حکمی، مهندس سعیدی را به سمت مشاور وزیر در امو تعاون منصوب کرد.
انتهای پیام

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید