پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات خواستار شد؛مدیریت کلان امور ایثارگران با تکیه بر فناوری اطلاعات

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات خواستار شد؛مدیریت کلان امور ایثارگران با تکیه بر فناوری اطلاعات
(سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹) ۱۰:۲۰

با استفاده از مدیریت اطلاعات و با تکیه بر فناوری اطلاعات ، می‌توانیم امور ایثارگران را در سطح کلان مدیریت کنیم.

به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس تقی‌پور ، در نشست مشاوران وزرای دولت در امور ایثارگران ، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: ‌باید یکسری راهبردها، اهداف کلان و اقدامات مشخص در حوزه ایثارگران طراحی شود.
وی افزود: با ایجاد ساختارهای لازم به منظور عملیاتی کردن اهداف تدوین شده، مدلی طراحی خواهد شدکه به صورت پویا و قابل بازنگری در مقاطع مختلف زمانی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پایگاه داده ملی ایثارگران و شهدا باید ایجاد شده و وزارت ارتباطات آمادگی دارد تا در حوزه استانداردها و طراحی قالب‌ها و چارچوب‌ها، همکاری‌های لازم را انجام دهد.
وی ادامه داد:‌این پایگاه به صورت زنده و فعال خواهد بود و اطلاعات آن به صورت یکپارچه و مرتب به روز شود و می‌تواند بخش‌های خاصی نظیر اشتغال در حوزه ایثارگران را مدیریت کند.
وی خاطر نشان کرد : در حال حاضر می توان با استفاده از اطلاعات، خیلی از مسائل و مشکلات را به صورت زیربنایی حل کرد و می بایست از فناوری اطلاعات برای تغییر سبک مدیریت استفاده کنیم.
مهندس رضا تقی‌پور تصریح کرد:‌ با استفاده از فناوری اطلاعات و طراحی نظام‌های اطلاعاتی و با استفاده بیشتر از محیط مجازی می‌توان اطلاع‌رسانی را تقویت کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت:‌این وزارتخانه، به دلیل ماهیت و زمینه منابع انسانی خود از آغازانقلاب تاکنون در صحنه‌های مختلف جهاد، ایثار و شهادت حضور داشته است.

 
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید