به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس رضا تقی پور، وزیر ارتباطات، معاونان، مدیران و کارکنان مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم با شکوه شرکت کردند.
سینه زنی هیات های عزاداری شرکت ها و سازمان های وابسته به وزارت ارتباطات، مداحی و تعزیه خوانی از جمله برنامه هایی بود که در این مراسم برگزار شد.
این گزارش حاکی است، در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام ادیب یزدی در سخنانی به بررسی راز جاودانگی نهضت عظیم امام حسین(ع) پرداخت.
وی در این خصوص تصریح کرد: نهضت عاشورا نه آنکه ماندنی است بلکه روز به روز به جلوه آن افزوده می شود و خیلی ها به دنبال آن هستند که بدانند کدام عناصر در این نهضت موجبات ماندگاری آن را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: به اعتقاد برخی دانشمندان، رمز ماندگاری نهضت کربلا، همان رمز ماندگاری اسلام است.
حجت الاسلام ادیب یزدی گفت: خداوند متعال، شریعت اسلام را به عنوان شریعت ابدی انتخاب کرده چرا که اسلام دین کامل است و قابلیت ماندن را دارد.
وی افزود: کمال ذاتی در اسلام وجود دارد و همین امر موجب شده که این آیین روز به روز شکفته تر شود.
وی خاطر نشان کرد: از آن جایی که نهضت کربلا یک انقلاب بی نقص بوده و اشکالی بر آن وارد نمی شود، همانند اسلام ماندگار بوده و همیشه تازگی دارد.
وی تأکید کرد: انقلاب کامل عبارت است از انقلابی که تمام اوامر الهی در آن لحاظ شده باشد و هیچ یک از منکرات در آن راه نیابد.
انتهای پیام