به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نخستین جلسه این شورا به ریاست دکتر محمد سلیمانی برنامه کاری چهار ساله بخش مخابرات در 35 عنوان محور (پروژه)، تصویب و توسط مجریان و واحدهای سازمانی مربوط بررسی شد .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه، تاکید کرد: لازم است تا ظرف یک ماه آینده مجریان، طرحهای اجرایی خود را برای اجرای پروژه ها به شورا ارائه کنند، که این کار نیاز به بررسی جزئی و عمیقتری دارد.
دکتر سلیمانی افزود: هر سازمان مسوول، با توجه به سیاستها و فعالیتهای خود موظف است برنامه کاری را بررسی کرده و از بین آنها، برنامههایی که تاکنون اجرا شده را به صورت مدون ارائه کند و در سایر موارد اجرا نشده نیز باید دستورالعملها را مشخص کند و نظرات خود را در این زمینه ارائه نماید.
در ادامه نایب رئیس شورا نیز گفت: به دلیل سرمایهگذاریهای بسیاری که در بخش مخابرات صورت میگیرد، برنامهها از حساسیت بالایی برخوردار است، از این رو تلاش داریم که جلسات این شورا تشریفاتی نشود و در هر جلسه گامی به جلو برداریم.
مهندس کامرانی ادامه داد: برنامه کاری سال 85 بخش مخابرات به صورت مجزا مشخص و در شورای هماهنگی و سیاستگذاری، اعتبارات مورد نیاز برای اجرای پروژه ها بررسی شد، در نهایت زمانبندی اجرای پروژه ها نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
گفتنی است؛ از 129 مورد پیشنهاد، 90 مورد مربوط به بخش مخابرات و 39 مورد مرتبط با بخش فضا است .
انتهای پیام