پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی
در تماس وزیر توسعه دیجیتال قزاقستان با وزیر ارتباطات مطرح شد؛

فرش قرمز برای حضور «هاشمی» در اجلاس اسکاپ / هوش مصنوعی و دولت هوشمند نقطه اشتراک دو طرف برای همکاری

فرش قرمز برای حضور «هاشمی» در اجلاس اسکاپ / هوش مصنوعی و دولت هوشمند نقطه اشتراک دو طرف برای همکاری
(پنج شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳) ۰۸:۴۴

وزیر توسعه دیجیتال قزاقستان برای تبریک انتصاب ستار هاشمی به عنوان وزیر ارتباطات با تهران تماس گرفت و ضمن دعوت از او برای سفر به آستانه به منظور شرکت در اجلاس اسکاپ، درباره همکاری در زمینه های هوش مصنوعی و دولت هوشمند ابراز علاقه کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ژاصلان مادییف وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هوافضای قزاقستان، روز سه شنبه در تماس تصویری با سید ستار هاشمی، انتصاب او به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را تبریک و تهنیت گفت. 
در این تماس، دو طرف در مورد راه‌های ارتقای همکاری‌های دو کشور دوست در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کردند. 
مادییف همچنین از ستار هاشمی برای حضور در اجلاس اسکاپ در آستانه قزاقستان دعوت بعمل آورد. 
از موضوعات مورد بحث در این تماس می‌توان به همکاری در حوزه هوش مصنوعی و دولت هوشمند اشاره کرد. 
هاشمی نیز با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، اهمیت این حوزه را برای وزارت ارتباطات خاطرنشان ساخت و ابراز امیدواری کرد که همکاری‌ها در همه حوزه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات بالاخص هوش مصنوعی افزایش یابد.
بنابراین گزارش، اسکاپ یکی از بزرگ‌ترین کمیسیون‌های منطقه‌ای سازمان ملل متحد به شمار می‌رود که بیش از نصف جمعیت جهان را تحت پوشش خود قرار می‌دهد و هدف آن توسعه رشد اقتصادی و همچنین بالا بردن سطح رفاه عمومی منطقه است.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید