پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

مذاکرات دکترواعظی با همتای عراقی در خصوص رفع موانع ارتباطی زائران اربعین

مذاکرات دکترواعظی با همتای عراقی در خصوص رفع موانع ارتباطی زائران اربعین
(یکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۵) ۱۴:۳۰

دکتر واعظی با معانی کاظم حسن راشد وزیر ارتباطات عراق پیرامون ارایه خدمات به زائران اربعین حسینی دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خبرنگار مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این مقام عراقی که به دعوت دکتر واعظی به ایران آمده است، پیرامون ارایه خدمات به زائران اربعین حسینی و رفع مشکلات با مقامات ایرانی به گفت و گو و مذاکره پرداخت.

واعظی در این دیدار ضمن اشاره به افزایش ۴۰ درصدی تقاضا برای حضور ایرانیان در مراسم اربعین حسینی در کشور عراق، گفت: پیش بینی می کنیم که امسال با رشد ۳۰ تا ۴۰ درصدی علاقمندان حضور در راهپیمایی اربعین حسینی روبرو شویم که انشااله این مراسم به مراسم وحدت مسلمین تبدیل شود.

وی با اشاره به حضور تیمی از وزارت ارتباطات عراق در کشورمان و انجام گفت و گوهای فنی پیرامون رفع موانع ارتباطی در این مراسم افزود: سال گذشته زائران ایرانی توانستند در مراحل مختلف اربعین حسینی با آرامش با خانواده های خود در ایران تماس بگیرند که از همکاران عراقی خود تشکر می کنم.

معانی کاظم حسن راشد وزیر ارتباطات عراق نیز با اشاره به پیروزی های اخیر ارتش این کشور گفت: منطقه شمالی عراق تقریبا یک سوم وسعت کشور را تشکیل می دهد که تقریبا قسمت اعظم ان تحت اشغال داعشی ها بود که اکنون با همکاری نیروهای مردمی، پیشمرگه ها عشایر، ارتش عراق و دیگر نیروها همه آن مناطق آزاد شده است بطوریکه اکنون به منطقه مرکزی موصل که از اهمیت زیادی برخوردار است، مسلط شده است.

وی  در پایان این موفقیت را با توجه به بافت مردم موصل اعم از سنی، شیعه، ترک، کرد و ... قابل اهمیت دانست.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید