پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

نکات و انعکاس 30/10/86

(دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶) ۰۹:۴۹

نکات قابل توجه

صفحه 1 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری از قول دکتر «سلیمانی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آورده است: تعرفه پیام کوتاه تلفن همراه از سال 81 تاکنون ثابت مانده و همین عدم افزایش در هر تعرفه به معنی کاهش قیمت است.
صفحه‌ 4 : روزنامه جهان اقتصاد در خبری از قول مهندس «فیضی» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آورده است: مشترکان حق درخواست مبلغ ودیعه خود را از شرکت مخابرات را ندارند مگر در شرایطی که در صدد قطع ارتباط خود باشند.
صفحه 4 : روزنامه عصر ارتباط در خبری از قول «سبوحی» معاون سازمان تنظیم مقررات آورده است: سازمان با داشتن دو سال تجربه کاری سازمان جوانی به شمار می‌آید و در ابتدای راه است و ما در جهت کاهش و برطرف کردن نقاط ضعف اپراتورها و مخابرات حرکت کرده ایم.
صفحه 5 : روزنامه ابرار اقتصادی در خبری از قول «ظهوری فر» مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت آورده است: در 9 ماه گذشته 209 مورد قطعی فیبرنوری داشته‌ایم که این قطعی تقریباً در تمام استان‌ها اتفاق افتاده و مهمترین دلیل آن حفاری‌های بدون هماهنگی است.
صفحه 6 : روزنامه عصر ارتباط در خبری از قول «ظهوری فر» مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت آورده است: طی سال گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت ظرفیت ارتباطی بین شهری کشور را با سه برابر تعرفه به سه میلیون و 300 هزار کانال افزایش داده است.
صفحه 8 : روزنامه دنیای اقتصاد در خبری از قول مهندس «فیضی» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آورده است: تالیا به دلیل اولین بودن تجربه کمی داشت همچنین کمبود سرمایه و عدم دسترسی به فرکانس از جمله موارد عدم موفقیت تالیا محسوب می‌شود.
صفحه 12 : روزنامه عصر ارتباط در خبری از قول روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور آورده است: سازمان بازرسی برای بررسی عوامل و موانع عدم تحقق و توسعه سیاست‌های اصل 44 به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌روند.
انعکاس اخبار

  سخنان دکتر «سلیمانی» در خصوص تعرفه سرویس‌های مخابراتی در کشور نسبت به منطقه زیاد نیست در روزنامه‌های ابراراقتصادی، جمهوری، جهان اقتصاد، سرمایه و دنیای اقتصاد منعکس شده است.
 سخنان مهندس«فیضی» در خصوص مشترکان حق درخواست مبلغ ودیعه را ندارند در روزنامه‌های جهان اقتصاد، ابراراقتصادی، پول و سرمایه آورده شده است.
 سخنان مهندس«سبوحی» در خصوص تدوین مقررات سرمایه‌گذاری خارجی در بخش حاکمیتی در روزنامه عصرارتباط آورده شده است.
 سخنان مهندس «ظهوری فر» در خصوص 200 مورد قطع فیبرنوری در 9 ماه گذشته در روزنامه‌های ابراراقتصادی و جهان اقتصاد آورده شده است.
 سخنان مهندس«ظهوری فر» در خصوص فراخوان زیرساخت برای اعلام نیازهای ارتباطی در روزنامه عصر ارتباط آورده شده است.
 سخنان مهندس «فیضی» در خصوص تالیا تجربه کمی داشت در روزنامه دنیای اقتصاد آورده شده است.
 سخنان دکتر«خدایی» در خصوص تخلف مراکز پستی درباره کنکوری‌ها در روزنامه‌های جهان اقتصاد، تهران امروز و ایران منعکس شده است.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید