پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

دکتر افضلی: شعب پست بانک ایران در پرداخت تسهیلات فعال شوند

دکتر افضلی: شعب پست بانک ایران در پرداخت تسهیلات فعال شوند
(سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶) ۱۶:۱۴

   
شعب پست بانک ایران باید در چارچوب اختیارات تفویض شده فعال شود و می توانند نسبت به پرداخت تسهیلات به مشتریان اقدام نمایند.
دکتر محمود افضلی مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل پست بانک ایران در گردهمایی مدیران شعب سراسر کشور ضمن اعلام این مطلب گفت: پپرداخت تسهیلات توسط شعبه موجب بلوغ آن می شود و از طرف دیگر خود عامل جلب اعتماد مشتری و افزایش مراجعه کنندگان به شعبه است.
مدیرعامل پست بانک ایران اظهار داشت: دستورالعمل پرداخت تسهیلات به روستائیان ابلاغ شده که این موضوع باید توسط مدیران جدی گرفته و اگر درست پیاده شود خود باعث ایجاد سپرده جدید و خلق پول در بانک می شود.
رئیس هیأت مدیره پست بانک ایران ادامه داد: درحال حاضر سه هزار و 408 دفتر خدمات بانکی روستائی در سطح کشور ایجاد شده که این دفاتر دو میلیون و 300 هزار تراکنش مالی داشته اند و تا پایان آبان ماه سال جاری 192 میلیاد ریال منابع توسط این دفاتر جذب شده است.
دکتر افضلی با اشاره به رشد 57 درصدی درآمدهای پست بانک ایران در شش ماهه اول سال جاری افزود: هزینه های بانک در همین مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها 10 درصد رشد داشته است.
وی گفت: کنترل، بازرسی و ارزیابی مستمر شعب از عوامل مؤثر در ایجاد تحرک در فعالیتها است و با توجه به امکانات فعلی به طور بالقوه امکان جذب 10 برابر منابع فعلی را با اتکا به شعب مستقل و دفاتر بانکی شهری و روستایی داریم.
مدیرعامل پست بانک ایران در ادامه افزود: با فعالیتها و برنامه ریزی های صورت گرفته در بانک هزینه عملیاتی را از 4 درصد در ابتدای سال به 2 درصد در حال حاضر کاهش داده ایم و به عبارت دیگر هزینه کمتری را برای جذب سپرده در بانک پرداخت می کنیم.
دکتر افضلی رویکرد اصلی پست بانک را توسعه خدمات در دفاتر بانکی روستایی و شهری عنوان کرد و گفت: در حال حاضر شرایط و امکانات برای رشد و توسعه خدمات در دفاتر بانکی روستایی و شهری فراهم است و قابل قبول بودن مکان های موجود برای ارائه خدمات و انگیزه بالای بخش خصوصی از جمله مزیت های این دفاتر است.
وی ادامه داد: با بهبود مدیریت نقدینگی در پست بانک ایران رشد تسهیلات از رشد منابع پیشی گرفته است که پرداخت آن ازدو هزار میلیارد ریال به سه هزار میلیارد ریال رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از 123 درصد رشد برخوردار بوده است.
دکتر افضلی در پایان به تحول بزرگ ایجاد شده در زمینه IT اشاره کرد و گفت با اقدامات نرم افزارانجام شده نرم افزارهای بانک یکپارچه شده و با اتکا بر توانایی های پرسنل پست بانک ایران توانسته ایم سامانه Core Banking تدوین کنیم.

اداره کل روابط عمومی پست بانک
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید