پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

مولاوردی پس از افتتاح اولین کمپ ترک اعتیاد کاشان:دولت یازدهم به دنبال رویکرد اجتماع‌محور است

مولاوردی پس از افتتاح اولین کمپ ترک اعتیاد کاشان:دولت یازدهم به دنبال رویکرد اجتماع‌محور است
(شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴) ۱۶:۰۸

معاون رییس‌ جمهوری در امور زنان و خانواده پس از افتتاح اولین کمپ ترک اعتیاد کاشان، اظهار داشت: دولت یازدهم به دنبال رویکرد اجتماع‌محور است و بدون مشارکت بخش خصوصی، جامعه مدنی و مردم، نمی‌تواند برای مقابله با آسیب‌ها و توسعه کشور گام‌های اساسی بردارد.

 

شهیندخت مولاوردی عصر شنبه در مرکز اقامتی میان‌مدت طلوع دوباره کاشان (اولین مرکز ترک اعتیاد ویژه بانوان کاشان)، راه‌اندازی این مرکز را اقدامی ارزشمند و بسیار تأثیرگذار در حوزه ترک اعتیاد بانوان دانست و گفت: امروز اعتیاد معضلی برای برخی زنان جامعه شده و همه باید به رفع آن کمک کنند.

معاون رییس‌ جمهوری در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: امروز آسیب‌ها و از جمله اعتیاد تمام مرزها را در نوردیده و قشر، طایفه و تحصیلات و سن خاصی را نمی‌شناسد، لذا همه وظیفه داریم به انسان‌هایی که به هر دلیلی گرفتار این معضل شده‌اند، کمک کنند.

مولاوردی اظهار امیدواری کرد همگان با فعالیت‌های بشردوستانه و خداخواهانه در جهت کاهش آلام آسیب‌دیدگان گام بردارند.

بازدید مولاوردی از مؤسسه خیریه و شرکت تعاونی بانوان گل یاس کبود کاشان

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در جریان سفر به کاشان همچنین از مؤسسه خیریه و شرکت تعاونی بانوان گل یاس کبود بازدید کرد.

شهیندخت مولاوردی در جریان این بازدید با توضیحات رییس و اعضای هیأت مدیره این مؤسسه در جریان فعالیت‌های خیریه آن قرار گرفت.

این مؤسسه با هدف ایجاد اشتغال برای خانواده‌های خودسرپرست و زنان بدسرپرست راه‌اندازی شده و در تولید سبزی و صیفی‌جات فعالیت دارد.

365 عضو مؤسسه خیریه و 611 نفر سهامدار شرکت‌ تعاونی بانوان گل یاس کبود هستند.

معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید