پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

مهندس رضایی نیک در جلسه شورای معاونین:ارتباطات پایدارو توسعه خدمات الکترونیکی رابطه مستقیم در افزایش شاخص های IDI دارد

مهندس رضایی نیک در جلسه شورای معاونین:ارتباطات پایدارو توسعه خدمات الکترونیکی رابطه مستقیم در افزایش شاخص های  IDI دارد
(یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴) ۱۶:۴۷

هفتمین جلسه کارگروه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه مورخ 94/11/12 با حضور مدیر کل ICT استان ، مدیرکل و معاون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال غرب ، معاونین ارتباطات زیر ساخت و پست استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مهندس رضایی نیک ، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین ، ضمن تشکر و قدردانی از پیگیرهای به عمل آمده در راستای رفع مشکلات حوزه فاوا استان ،به طرح و بررسی مشکلات ارتباطی منعکس شده از طریق مسئولین استانی پرداخت .

وی با اشاره به اینکه مرکز آمار و ارقام در حال جمع آوری اطلاعات و وضعیت توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان می باشند گقت:

با پیگیری و ارائه راهکارهای مناسب در راستای مرتفع نمودن مشکلات ارتباطی و واگذاری سرویس و خدمات با کیفیت مطلوب که نهایتا رضایت مندی مشتریان و ارتقاء شاخص های IDI  در حوزه فاوا را به همراه داشت ، یکی از راههای کاهش شکاف دیجیتال و ارتقا جایگاه و رتبه استانی نیز می باشد.  

رضایی نیک خاطر نشان شد، باتوجه به اینکه یکی از پارامترهای مورد اندازه گیری در آمار سرشماری در حوزه فاوا در سال جاری میزان دسترسی IP TV لحاظ شده است .نیاز به بررسی وضعیت میزان دسترسی شهروندان به IP TV می باشد .

در پایان ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، موارد مطروحه بین اعضاء جلسه مورد بحث و تبادل نظر  قرار گرفت که پس از بررسی و پیشنهادات مصوباتی به همراه داشت .

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید