پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

استاندار سیستان و بلوچستان :‌با افتتاح اینترنت پرسرعت شاهد بهار قول و عمل هستیم

استاندار سیستان و بلوچستان :‌با افتتاح اینترنت پرسرعت شاهد بهار قول و عمل هستیم
(شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۴) ۱۵:۵۵

هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح اینترنت وای فای استان گفت: با افتتاح این پروژه شاهد عملی شدن وعده‌های دولت در این سال هستیم.


 به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی  وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح اینترنت وای فای1361روستا که به نمایندگی روستاها در روستای حاجی آباد انجام شد توضیح داد ، دولت بر پایه عدالت  محوری منطبق با شان اسنان‌ها حرکت می‌کند که این حرکت ‌ها فارغ از هرگونه سختی در پروژه‌ها است.وی همچنین افزود: این پروژه‌ها نشان از عشق و تدبیر دارد و پروژه وای فای 1361 روستا در استان سیستان و بلوچستان از این دست پروژه‌ها است.

هاشمی خاطر نشان کرد: روستایی باید همان ارتباطی را داشته باشد که یک شهری دارد و امروز شاهد موفقیت دولت در این راستا بودیم.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید