پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

در حضور دکتر واعظی؛ تفاهم نامه همکاری بین شرکت عصر تلکام و شرکت تکتیس فرانسه امضا شد

در حضور دکتر واعظی؛ تفاهم نامه همکاری بین شرکت عصر تلکام و شرکت تکتیس فرانسه امضا شد
(پنج شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴) ۲۲:۵۲

در حضور دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور فرانسه در حوزه ارتباطات، شرکت عصر تلکام با شرکت تکتیس فرانسه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که به همراه رییس جمهوری کشورمان در پاریس به سر می برد با وزیر اقتصاد و صنعت و دیجیتال فرانسه دیدار کرد.
محمود واعظی در دیدار با ماکرون، وزیر اقتصاد و صنعت و دیجیتال فرانسه توجه به توسعه بخش ICT در آینده و تجربیات و حضور شرکتهای فرانسوی در بازار ایران، خواستار فعالیتهای مشترک بین دو کشور و سرمایه گذاری در این بخش توام با انتقال تکنولوژی در بازار بزرگ ایران شد.
ماکرون در این دیدار گفت: توسعه روابط اقتصادی برای فرانسه با ایران بسیار مهم و اساسی است و ما متعهد می شویم که هر آنچه در سفر دکتر روحانی به فرانسه تفاهمی شود به مرحله عمل گذاشته شود و همکاریهای رنو و START UP را با یکدیگر بررسی کنیم و من برای بررسی و ارزیابی پیشرفتها و برای روابط مان به ایران خواهم آمد و اجرای سند جامع در بخش فن آوری بین دو کشور که فردا احصاء می‌شود را پیگیری کنم.

لازم به ذکر است امروز در medef جلسه بین شرکت های ایرانی و فرانسوی برگذار شد و در این جلسه شرکت ها شرایط خود رو توضیح دادند و مدل های همکاری و نیازهای خود را مطرح کردند.
گفتنی است در این جلسه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم از شرایط و برنامه ریزی های آینده کشور در حوزه ارتباطات توضیحات لازم را در خصوص توسعه این حوزه و روابط دو کشور بیان کرد.

 همچنین کشور فرانسه مایل است شرکت های فرانسوی با شرکت های بخش خصوصی در ایران همکاری های تنگاتنگی داشته باشند.​ در پایان این جلسه نیز با حضور دکتر واعظی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت عصر تلکام با شرکت تکتیس فرانسه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید