پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

دو کارگروه تخصصی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزارمی شود

دو کارگروه تخصصی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزارمی شود
(دوشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۴) ۱۶:۲۸

کارگروه گفتمان در عصر دیجیتال : فرصتها، چالش ها و چشم انداز های آینده و کارگروه تئوری بحران، تکنولوژی و مطالعات علوم و تکنولوژی فردا 29 دی ماه از ساعت 10/30 الی 12 در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود.


 به گزارش مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور افزایش قابلیتهای نیروی انسانی و آگاهی از آخرین تکنولوژی های روز در حوزه ICT ، سلسله  برنامه هایی با حضور اساتید، پژوهشگران و متخصصین حوزه ICT در داخل و خارج از کشور شامل ایرانیان مقیم خارج از کشور و ایرانیان غیر مقیم خارج از کشور و متخصصان خارجی که در حوزه ICT شاخص هستند؛ در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزارمی شود .

 براساس این گزارش ازجمله این نشست ها، کارگروه« گفتمان در عصر دیجیتال : فرصتها، چالش ها و چشم انداز های آینده با ارائه  دکتر سحر خمیس  استاد دانشگاه مریلند امریکا  و«کارگروه تئوری بحران، تکنولوژی و مطالعات علوم و تکنولوژی با ارائه دکتر اندرو فینبرگ» استاد دانشگاه کانادا، است  

کلیه علاقه مندان می توانند به صورت رایگان در این نشست علمی که 29 دی ماه از ساعت 10/30الی 12 در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود، شرکت کنند.

 

 

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید