پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

مدیرعامل شرکت مخابرات استان قزوین خبر داد: مخابرات رتبه دوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان را کسب کرد

مدیرعامل شرکت مخابرات استان قزوین خبر داد: مخابرات رتبه دوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان را کسب کرد
(جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶) ۰۹:۰۴

شرکت مخابرات استان قزوین موفق شد رتبه دوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در استان قزوین را کسب کند.

مهندس پورشاکر میبدی مدیر عامل شرکت مخابرات استان قزوین در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام این مطلب افزود: در جشنواره شهید رجایی این شرکت با کسب 983 امتیاز از مجموع 1000 امتیاز موفق شد با 83/2 درصد رشد نسبت به سال 84، رتبه دوم را در زمینه ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان قزوین کسب کند.
وی کسب این موفقیت را نشانه رشد شاخص‌های ارزیابی شده در زمینه تلفن سیار، تلفن ثابت، ارتباطات داده‌ها و شبکه انتقال عنوان کرد و افزود: با دستیابی به اهداف تعیین شده مطابق برنامه مصوب توانستیم در بین دستگاههای اجرایی رتبه خود را از سوم در سال 84 به دوم در سال 85 ارتقا دهیم.
وی در زمینه صرفه جویی تصریح کرد: با وجود افزایش مراکز کم ظرفیت، افزایش دایری تلفن و در کل افزایش هزینه‌های جاری در سال 85 نسبت به سال 84، شش درصد صرفه جویی در هزینه‌ها صورت گرفت.
وی ادامه داد: با اعمال کنترل‌های مدیریتی از طریق آماده‌سازی بستر در تمام نقاط شهری، این شرکت موفق شد واگذاری تلفن را به روز نگه دارد.
مهندس پورشاکر میبدی در زمینه کنترل هزینه‌ها، به کاهش حجم قراردادها اشاره کرد و افزود: با بررسی دقیق و کارشناسانه قراردادها، موفق به کاهش هزینه‌های جانبی شدیم. به طور مثال با واگذاری عملیات نگهداری شبکه‌های کابل و هوایی به پیمانکاران توانستیم هزینه‌های جانبی را حذف کنیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان قزوین در مورد بهره‌وری کل عوامل اظهار داشت: در مجموع با تدابیر اندیشیده شده در راستای افزایش درآمد شرکت و کاهش هزینه ها، به همراه اقدامات توسعه ای نظیر افزایش دایری و تلفن‌های مشغول به کار در سال 85 نسبت به 84 ، شاخص کل بهره‌وری عوامل 16 درصد رشد یافت.
انتهای پیام

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید