پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلي

برگزاری هفتمین جلسه شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان

برگزاری هفتمین جلسه شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان
(شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴) ۱۶:۱۳

هفتمین جلسه شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با دستور کار بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان های کلاله، مینودشت، مراوه تپه و گالیکش و نیز بررسی برنامه کاهش شکاف دیجیتالی در محل فرمانداری شهرستان کلاله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، در این جلسه که با حضور دکتر رجبی نماینده مردم شهرستان های مذکور در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان کلاله برگزار شد، مدیران کل شرکت ارتباطات زیرساخت استان، پست استان و مدیرعامل شرکت مخابرات استان به تشریح پروژه ها و اقدامات صورت گرفته در این شهرستان ها پرداختند و وضعیت پوشش ارتباطی اعم از تلفن ثابت، تلفن همراه و دسترسی به اینترنت و نیز مشکلات دفاتر ICT روستائی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه، دکتر مومنی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ضمن ارائه گزارشی از اهم فعالیت و اقداماتی که در دولت تدبیر و امید و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه خدمات ICT صورت پذیرفته است، گفت : امروز پهنای باند در استان 25 گیگ است که از این میزان فقط 10 گیگ مورد استفاده قرار گرفته است.

وی همچنین به ارائه اینترنت پر سرعت روستائی در قالب طرح USO به روستاهای استان گلستان تا پایان سال جاری اشاره کرد.

مهندس برزگر فرماندار شهرستان کلاله نیز گفت: برخی از حوزه های خدمات رسان، خدمات ارزنده ای را به مردم ارائه می دهند و باید با رصد نیازمندی ها از حداقل امکانات موجود برای رفاه حال مردم استفاده کنیم.

وی با اشاره به نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، به اهمیت پایدار بودن بستر ارتباطی در شهرستان کلاله و روستاهای آن تاکید کرد.

در ادامه، عبدالکریم رجبی، نماینده مردم شریف شهرستان های مینودشت، کلاله، مراوه تپه و گالیکش در مجلس شورای اسلامی با بیان مسایل حوزه انتخابی خود، از کلیه متولیان خواستار برطرف کردن آنها شد.

وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات ICT در اماکن توریستی و گردشگری منطقه و دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه این خدمات در این مناطق، پیگیری جدی مسایل ارتباطی این مناطق را یادآورد شد.

در پایان جلسه، مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اقدامات صورت گرفته در راستای حل مسایل ارتباطی و زیر ساختی شهرستانهای مربوط را تشریح کردند.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید