پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

سرویس سرویس اصلی

دکتر واعظی در دیدار با وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان: ایران و آذربایجان نسبت به افزایش همکاری در زمینه های اقتصادی و سیاسی تشریک مساعی دارند

دکتر واعظی در دیدار با وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان: ایران و آذربایجان نسبت به افزایش همکاری در زمینه های اقتصادی و سیاسی تشریک مساعی دارند
(جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳) ۱۴:۱۱

دکتر واعظی در دیدار با وزیر اقتصاد و صنایع آذربایجان با بیان این که دو کشور به دنبال افزایش مراودات اقتصادی و سیاسی خود هستند گفت: ایران و آذربایجان ظرفیت بالایی برای همکاری در زمینه های مختلف دارند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،  دکتر محمود واعظی، مسوول کمیسیون مشترک ایران و جمهوری آذربایجان که درراس هیاتی از نهاد ها و دستگاهها ی اجرایی به باکو سفر کرده است, طی جلساتی در خصوص موضوعات زیر بنایی روابط دو کشور از جمله همکاری های مشترک در زمینه نفت و گاز، انتقال برق و نیرو ، حمل و نقل، بانک و همکاری های بازرگانی و تجاری و همچنین موضوعات مشترک با جمهوری آذربایجان بحث و گفت و گو  کرد.

همچنین در سفر دکتر واعظی به جمهوری آذربایجان که  به منظور هماهنگی و برنامه ریزی سفر هفته آینده دکتر روحانی انجام گرفته است, توافقات و تفاهم نامه هایی که در سفر الهام علی اف به ایران منعقد شده بود مورد بررسی قرر گرفت .

دکتر محمود واعظی همچنین در دیدار خود با شاهین مصطفی اف ,وزیر اقتصاد و صنایع آذربایجان که با حضور نمایندگان و مسوولان نهاد های ذیربط جمهوری آذربایجان برگزار شد؛  موضوعات مورد توافق در اجلاس کمیسیون مشترک مردادماه سال جاری را بررسی کرد.

 مسوول کمیسیون مشترک ایران و جمهوری آذربایجان از  توسعه مناسبات دو کشور در کلیه سطوح به خصوص در بخش اقتصادی  اظهار رضایت کرد و افزود: از زمان سفر رییس جمهور آذربایجان به ایران، فضای همکاری خوبی بین دو کشور ایجاد شده است.

وی افزود: نمایندگان بخش های ذیربط از هر دو کشور ایران و آذربایجان در جلسات کارشناسی نسبت به بررسی موضوعات مطروحه اقدام کرده  تا در سفر دکتر روحانی به باکو به امضای مقامات ذیربط برسد.

دکتر واعظی اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل هایی که از دولت جمهوری اسلامی دارد  نسبت به  مذاکره و حل و فصل تمامی موضوعات آمادگی لازم را دارد.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: این سفر گام جدی و رو به جلو جهت توسعه روابط با کشورهای همسایه و ازجمله آذربایجان است.

 گفتنی است , رییس جمهور کشورمان به دعوت الهام  علی اف رییس جمهور آذربایجان ، هفته آینده به مدت دو روز به باکو سفر خواهد کرد که در این راستا دکتر واعظی در سفر خود، تنظیم  وهماهنگی اسنادی که قرار است به امضای دکتر روحانی برسد را عهده دار خواهد بود..

لازم به ذکر است دولت یازدهم با هدف گسترش روابط با  کشور های منطقه، سطح مروادات سیاسی و اقتصادی  خود را با جمهوری آذربایجان افزایش داده است که برهمین اساس  از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری مورد توجه قرار خواهد گرفت حضور گسترده نمایندگان بخش خصوصی خواهد بود

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید