پرش به محتوای اصلی

اخبار

اتباع غیر ایرانی مجاز، شکایات از نحوه دریافت خدمات ارتباطی را در سامانه ۱۹۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ثبت کنند

اتباع غیر ایرانی مجاز، شکایات از نحوه دریافت خدمات ارتباطی را در سامانه ۱۹۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ثبت کنند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با اشاره به گلایه یک هنرمند مهاجر افغانستانی از شیوه واگذاری سیم کارت به اتباع افغان و پاسخ آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوري اطلاعات در این خصوص یادآور شد: واگذاری سیم کارت به مهاجرین قانونی افغانستانی، منع قانونی ندارد و هر تبعه خارجی با مدارک هویتی می‌تواند سه سیمکارت به نام خود خریداری کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر افزود: دفاتر پیشخوان خدمات دولت نیز موظف به ارائه خدمات به اتباع غیر ایرانی هستند و اتباع غیرایرانی نیز در صورت نارضایتی یا مشکل در دریافت خدمات قانونی، می توانند شکایت خود را در سامانه ۱۹۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ثبت یا با شماره ۱۹۵ تماس بگیرند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

رییس کارگروه استانی نظارت بر ایفای تعهدات دارنده پروانه دفاتر پیشخوان خدمات دولت، با اشاره به اینکه اخیرا تغییرات لازم در سامانه 195 به منظور دریافت شکایات، مختص به اتباع غیرایرانی انجام شده است، افزود: شکایات اتباع خارجی در سامانه 195 در کوتاهترین زمان رسیدگی و با دفاتر متخلف برخورد خواهد شد.

نماینده ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در سه ماهه دوم سال جاری شکایات دفاتر پیشخوان که در سامانه 195 ثبت شده ۱۴ مورد بوده، که به همه این شکایات رسیدگی شده است
۵ آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۱۵
تعداد بازدید: ۱,۱۸۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید