پرش به محتوای اصلی

اخبار

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: همدلی و هم افزایی زمینه ساز خدمت موثر به مردم در دولت تدبیر و امید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: همدلی و هم افزایی زمینه ساز خدمت موثر به مردم در دولت تدبیر و امید
«محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آستانه سال نو از شعبه کشیک پست بانک یزد در ایام نوروز بازدید و بیان کرد: همدلی و هم افزایی زمینه ساز خدمت موثر و کارآمد به مردم را در دولت تدبیر و امید فراهم آورده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد،روز دوشنبه 30 اسفندماه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، استاندار یزد، نماینده مردم شریف یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از مدیران و مسئولان استانی از شعبه کشیک نوروزی پست بانک یزد بازدید و در جریان اقدامات این مجموعه قرار گرفتند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه  ای که در حاشیه این بازدید برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع تلاشگران مومن و سخت کوش استان یزد گفت:گزارش ارائه شده از فعالیت های پست بانک در استان یزد با رتبه های شایسته و عملکرد خوب همراه بود.

«محمود واعظی» افزود: این فعالیت ها نشان می دهد صمیمیت و هم افزایی خوبی بین مسئولان و مردم وجود دارد و اثرات آن زمینه سرافرازی هر چه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم می کند.

واعظی خاطر نشان کرد: عدم هماهنگی و همراهی در کارها باعث آسیب به جامعه و مردم می شود و باید با اولویت قرار دادن خدمت صادقانه به مردم و همراه با یکدیگر برای نوسعه کشور گام برداریم.

وی ادامه داد:برنامه مراکز پست بانک بر نگاه سودآوری مبتنی نمی باشد و توسعه فعالیت این مجموعه بر ارائه خدمات در مسیر فراهم ساختن دسترسی آسان و به روز مناطق محروم و روستایی مبتنی است.

ظرفیت های حوزه ICT به سمت اشتغال زایی معطوف شده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:با توجه به نیاز جامعه به ویژه قشر تحصیلکرده به شغل،در دولت تدبیر و امید به ایجاد اشتغال در تمام بخش ها توجه ویژه ای صورت گرفته است و بر این باوریم که ایجاد شغل وظیفه یک نهاد خاص نیست و همه باید در این زمینه تلاش کنند.

دکتر واعظی بیان کرد:پست بانک نقش موثری برای حمایت از اشتغال در حوزه ICT به ویژه در مناطق روستایی دارد که باید تقویت احساس رضایت مندی مردم از دریافت خدمات را مبنایی برای اجرای تمام برنامه ها قرار داد.

وی در پایان به زمینه ها و توانمندی های موجود در حوزه ICT اشاره و گفت: استان یزد ازظرفیت ها و توانمندی های خوبی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برخوردار است که خوشبختانه در ابعاد مختلف به کار گرفته شده و امروز نتایج خوبی را در این راستا شاهد می باشیم.

۳۰ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۴
تعداد بازدید: ۴۱۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید