پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد خبر داد:

اجرای طرح ملی آموزش مهارت‌های رقومی با عنوان «چند گام به آینده» ویژه دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه نظری

اجرای طرح ملی آموزش مهارت‌های رقومی با عنوان «چند گام به آینده» ویژه دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه نظری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد از اجرای طرح ملی آموزش مهارت‌های رقومی با عنوان دوره «چند گام به آینده» ویژه دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه نظری به‌منظور توانمندسازی دانش‌آموزان در عرصه مهارت‌های رقومی (دیجیتال) و آماده‌سازی برای آینده شغلی، خبر داد و گفت: این طرح ملی با همکاری «معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» و «معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش» در راستای برنامه هفتم پیشرفت، با شعار "هر گام یک مهارت، هر مهارت یک فرصت" در سه گام برای دانش‌آموزان دوره متوسطه انجام می‌شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، اکرم فداکار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان گفت: در طرح ملی آموزش مهارت‌های رقومی ضمن ارائه آموزش‌های اصلی، برای تثبیت یادگیری و افزایش جذابیت فرایند آموزش، فعالیت‌های متنوعی نظیر انجام تمرین، آزمونک، چالش و دوئل در مراحل مختلف دوره پیش‌بینی شده‌است تا فضای یادگیری تعاملی‌تر و انگیزه‌بخش‌تر شود. از نفرات برتر نیز بصورت هفتگی با اهدا لوح و جایزه، تقدیر می‌شود.

فداکار افزود: همچنین در گام نهایی دوره "چند گام به آینده"، ۱۰۰۰ نفر از دانش‌آموزانی که بالاترین امتیاز را کسب کرده‌اند به جشنواره پایانی راه پیدا کرده و ایده‌ها و طرح‌های برتر برگزیدگان برای طی مسیر تجاری‌سازی، به پارک‌های علم و فناوری، استارت‌آپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها معرفی می‌شود.

لازم به ذکر است: دانش‌آموزان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به کانال چند گام به آینده؛ https://shad.ir/rughumibina_mot۲ در پیام‌رسان شاد مراجعه کنند.

گفتنی است؛ در این طرح دوره های تخصصی "مدیر مدرن" و "معلم عصر جدید" برای آموزش دبیران و کارکنان دوره متوسطه نظری، در جریان است و اطلاع‌رسانی‌ها از طریق کانال آموزش مهارت‌های رقومی؛ shad.ir/maharat_rghoominazari انجام می‌شود.
۲۰ خرداد ۱۴۰۵ ۰۹:۲۶
تعداد بازدید: ۹۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید