پرش به محتوای اصلی

اخبار

سوم شهریور ماه همزمان با هفته دولت؛

وزیر ارتباطات به یزد سفر می کند

وزیر ارتباطات به یزد سفر می کند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد از سفر یک روزه وزیر ارتباطات به استان یزد در سوم شهریور ماه، همزمان با هفته دولت، برای افتتاح 73 پروژه ارتباطی و مخابراتی با اعتباری بالغ بر 5480 میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، اکرم فداکار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، گفت: سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در روز دوشنبه سوم شهریور ماه همزمان با هفته دولت برای افتتاح 73 پروژه بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به یزد سفر می کند.

فداکار افزود: وزیر ارتباطات همچنین ضمن افتتاح 73 پروژه بخش ICT با اعتباری بالغ بر 5480 میلیارد ریال به عنوان نماینده دولت، پروژه استانی ۴۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی چادرملو را بهره برداری و پروژه ۱۰۰ مگاواتی جدید خورشیدی را کلنگ زنی می کند.
۱ شهریور ۱۴۰۴ ۱۲:۴۹
تعداد بازدید: ۱۷۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید