پرش به محتوای اصلی

اخبار

به مناسبت هفته پژوهش:

اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات، دست آوردهای فیبرنوری (FTTH) و هوش مصنوعی را در نمایشگاه پژوهش و فناوری یزد ارایه می دهد

اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات، دست آوردهای فیبرنوری (FTTH) و هوش مصنوعی را در نمایشگاه پژوهش و فناوری یزد ارایه می دهد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد از حضور این اداره کل در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد به منظور معرفی نحوه حمایت ها از شرکت های دانش بنیان و ارایه دستاوردهای فیبرنوری (FTTH) و هوش مصنوعی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان گفت: توجه مجموعه مدیران ارشد استان از موضوع مهم پژوهش و فناوری، نوید بخش شتاب حرکت استان در اقتصاد دانش بنیان و رونق اقتصادی کسب و کار ها و ایجاد اشتغال های نوین برای دانش آموختگان در بستر اقتصاد دیجیتال است.

پاکدل برگزاری نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار در سال "تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: در نهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد، نشست های علمی و پنل های تخصصی از جمله پنل هوش مصنوعی با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ارایه می شود.
۱۶ آذر ۱۴۰۱ ۰۹:۲۲
تعداد بازدید: ۶۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید