پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد مطرح کرد:

هجدهمین شرکت یزدی موفق به دریافت گواهینامه فعالیت امنیت اطلاعات شد

هجدهمین شرکت یزدی موفق به دریافت گواهینامه فعالیت امنیت اطلاعات شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از صدور پنجاه و سومین گواهینامه افتا با عنوان خدمات عملیاتی افتا با گرایش امن سازی و مقاوم سازی سامانه ها، زیرساخت ها و سرویس ها به هجدهمین شرکت یزدی فعال حوزه امنیت اطلاعات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: دستگاه های دولتی استان با استفاده از توان ۱۸ شرکت یزدی فعال در حوزه امنیت اطلاعات که تاکنون بیش از ۵۰ پروانه فعالیت افتا دریافت کرده اند، ضمن ارتقای سطح امنیت سایبری، خطر بروز حملات سایبری و ایجاد اختلال در فعالیت و کسب و کار خود را کاهش می‌دهند.

پاکدل افزود: گواهینامه‌های افتا توسط سازمان فناوری اطلاعات و مرکز مدیریت راهبردی افتا تدوین شده و در چهار حوزه خدمات مدیریتی، عملیاتی، فنی و آموزشی با گرایش‌های مختلف صادر می‌شود.

وی اظهار کرد: توسعه فعالیت بخش خصوصی در حوزه امنیت سایبری، از مصادیق تحقق اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان و زیرساخت توسعه شبکه ملی اطلاعات است.

بر اساس این گزارش، برای مشاهده شرکت های دارای گواهی نامه و یا ثبت شرکت جهت ارائه خدمات در حوزه‌های مدیریتی، عملیاتی، فنی، آموزشی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و محصولات، سامانه https://sec.ito.gov.ir و لینک مربوطه در سایت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد به آدرس yazd.ict.gov.ir دردسترس است.
۲ شهریور ۱۴۰۱ ۰۹:۳۸
تعداد بازدید: ۸۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید